diumenge, 1 de novembre del 2009

comentari anunci seat altea XL





En aquest anunci podem veure una família de classe mitjana, una família normal, una parella amb dos fills, un nen i una nena. L'anunci comença quan el pare està acompanyant a la filla a buscar un animal de companyia, troben al "brother", un monstre que anirà creixent i creixen per la estimació que li donis, al no parar de créixer perquè no pots parar d'estimar-lo, decideixen  posar-hi remei i comprar-se un cotxe més gran encara, ja que no podien deixar el Brother a casa tot sol perquè no els hi cabia al cotxe.




El publicistes ens enfoquen molt els rostres, en primers pla, perquè podem apreciar els sentiments de cada un dels membres de la família.
Ens enfoquen també el “brother” en un pla general perquè apreciem el monstre enorme en què s'ha tornat. Els moments feliços d'en Brother i la família són alegres i amb punts de llum, en canvi en els moments tristos hi predomina la foscor i la soledat d'en Brother a l'interior de la casa.
Ens asseguren amb els intents de fracàs que ens mostren que el “brother“ no cap en el cotxe, així comprovem que el cotxe serà de ben segur bastant més gran que l'anterior.
Finalment podem veure que arriba al família tota contenta dins del nou cotxe, el Seat altea XL, bastant més gran i ample que l’anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada