dimarts, 29 de desembre del 2009

Visita al Cosmocaixa, setmana activitats extraordinàries




Per finalitzar la setmana de pràctiques la Judit i jo vam decidir anar al Cosmocaixa ja que teníem descomptes del carnet jove i així els aprofitàvem.
El Cosmocaixa és un centre cultural per a totes les edats. Tenen activitats per als més petits com per exemple el Toca-toca, que consisteix en entrar a una sala plena d'animals, de peixos, eriçons de mar, serps... als petits els  expliquen l'origen de cada animal i depenen de l'espècie els els deixen tocar, normalment deixen tocar els eriçons amb molt de compte, les estrelles de mar i una boa, una serp, aquesta només la toquen els marrecs més valents.
Després també podem veure el bosc enfonsat, amb una amplia varietat de peixos. També hi havien altres activitats però aquestes ja per a més grans, una d'elles era per parlar de les constel·lacions, una altre per treballar els números i una més per fer jocs de màgia, entre d'altres. És un centre molt entretingut per anar a passar un matí, ja que trobes les coses més curioses que hi ha. Recordo haver-hi anat amb l’escola i haver tocat els peixos mantes, la veritat, una experiència divertida.

Us recomanem anar-hi! Us ho passareu genial!:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada